dimarts, 9 de febrer del 2010

Palafrugell, Reus i ....

Avui ha tocat Reus. El Barça, per deliri de molts, s'ha entrenat fora de les seves instal·lacions i així molta gent ha pogut gaudir de l'espectacle. Entre ells molts nens i nenes que prou feina tenen per poder veure els partits per la televisió ara se'ls ha brindat la possibilitat de veure, encara que sigui fent campana sana a l'escola, de ben a prop els cracks del Barça.
Celebro iniciatives d'aquest estil. Fa pocs deies en una reunió amb les Penyes del Barça i la directiva vaig agafar el torn de paraula per reclamar la poca proximitat entre els jugadors i els aficionats. Coses així fan, encara més, al Barça gran. Personalment crec que no te preu la cara d'un nen (i depèn la d'alguns adults o adultes...) quan veu de prop un dels seus ídols, aquests moments son inoblidables per l'infant. Ja no dic res si el pot tocar, fer-se una foto o aconseguir un autògraf.
Felicitats per iniciatives d'aquest estil i, com no, al Reus pel seu centenari que ha propiciat, a l'igual que el Palafrugell, el desplaçament del F.C. Barcelona lluny de les seves instal·lacions.
Si aquests tipus d'actes es deuen que es disposa de més temps per que s'ha produït l'eliminació de la Copa del Rey, benvinguda sigui encara que sigui de tant en molt.

1 comentari: