dilluns, 7 de juny del 2010

Debats

D'aquí a pocs minuts comencen els debats electorals per accedir a la presidència del Barça. Realment és el que ens agrada més. El cara a cara, l'enfrontament directe, dir-se les coses mirant-se els ulls, etc...
Tot el fet fins ara està molt bé i és molt necessari per aconseguir l'afecte de la gent en les distàncies curtes però a partir d'avui comença la batalla més mediàtica i falta veure (tot i que sembla que un candidat surt amb avantatge) qui acaba emportant-se el gat a l'aigua i aconsegueix aquest plus de credibilitat que les càmeres de televisió t'ofereixen.
No tinc la intenció, ni crec que el nivell d'anal·lisi, per jutjar com ha anat cadascun dels debats que durant la setmana s'aniran succeïnt, ja hi ha gent que es dedica a aquestes coses, però reconec que tinc moltes ganes que comenci.
S'inicia la recta final.

2 comentaris:

  1. hi ha més emoció aquí que no pas a la generalitat.

    ResponElimina
  2. A qui votaràs en les eleccions del Barça? Confíes en Sandro Rosell? En Marc Ingla? En Jaume Ferrer? Mesura la teva confiança en el Confiançatrom de les eleccions, una aplicación dissenyada per saber què opinen el seguidors del Barça sobre els candidats.
    Adjunto els links per si t’interessa saber com va el tema!
    http://www.confiancatrom.cat

    http://www.facebook.com/pages/Confiancatrom/129920127019439

    ResponElimina