dimecres, 7 de setembre del 2011

Els pallassos Motta i Cristiano.

Buff, quant temps. Massa des de l'última entrada i això que la cosa ha donat per molt. Pre temporada, dos títols al sac, dits a l'ull, criminals donant puntades de peu a l'alçada del genoll, males paraules entre uns i altres, esforços i més esforços des de les espanyes per tal que la seva "roja" segueixi amb pas ferm i unida com si res no hagués passat, Cesc, Alexis, Qatar, Congrés de Penyes, etc, etc, etc...
Bé, amb feina nova i amb bones perspectives de tot plegat avui m'he decidit tornar a seure i escriure una mica perquè he trobat relació amb una imatge recent i una de passat.
Cristiano ha agermanat i reconciliat Pepe i Carvalho. Concretament segons ens expica més d'un mitjà forani: "animados por Cristiano, Carvalho y Pepe se abrazaron antes de comenzar la sesión."
Senzillament, espectacular. Gairebé igual, sinó més, que el pastel amorós que avui feien a 8 tv.
A algú no li ve en ment la imatge de Thiago Motta saltant com un pallasso darrere de Ronaldinho i Eto'o poc després de la batussa que van tenir ?
La cosa va acabar com va acabar i aquesta imatge, igual que la passada a can Barça, em confirma el que tothom sap, que així no es va enlloc.
Si segueixo pensant també me'n recorda una de Carod Rovira i Puigcercós brindant davant les càmeres de televisió simulant una reconciliació que mai va existir, en qualsevol cas a aquests ni puc ni vull titllar-los de pallassos, ans al contrari, tot i que per a més d'un la política també esdevé, de vegades, un circ.

1 comentari:

  1. Molt bona comparació. Aquests paripes no serveixen per res més que per acontentar a qui s'ho vol creure.

    Com tu dius, ja sabem com acaben aquestes coses

    ResponElimina