dijous, 9 de febrer del 2012

A Pinto no s'ho creuen, al Pinto ens el creiem.

Resulta que el CSD estudiarà les bromes de canal + França en referència al dopatge de l'esport a Espanya.
Jo no sé si el Contador es va dopar o realment li van vendre un bistec dopat i se'l va cruspir intencionadament o per error, repeteixo no ho sé. L'únic que sé és que li van trobar una molt, molt, molt petita quantitat d'una substància a la sang que, si supera els límits permesos, resulta que està penat.
Pobre noi, o no !
Bé anem al que ens ocupa i no és una altra cosa que les declaracions del CSD (consejo superior de deportes) i, per extensió mooooolta part de la premsa cavernària, en contra dels Francesos i les seves bromes televisives que es veu que no els han agradat.
Mireu, senyors CSD'S i seguici, que us donin pel sac. De la mateixa manera que la caverna va voler donar pel sac al Barça amb les fastigoses acusacions del possible dopatge al F.C. Barcelona i que en aquell moment resulta que no eren motiu per actuar o prendre mesures contra qui les va difondre i, un cop caçat a l'altaveu, actuar durament contra la font real, mai millor dit; Real.
Tot plegat segueix sent una vergonya i el que més greu em sap és que des del nostre petit país no tinguem els suficients pebrots per denunciar cruament totes aquestes manipulacions.
Abans d'ahir a Pinto poble ploraven i s'indignaven per l'actuació del TAS. Ahir el Pinto porter ens va fer riure i alegrar-nos per la seva gran actuació.
De Pinto a Pinto n'hi ha molta diferència.

1 comentari: