divendres, 9 d’octubre del 2009

"Vaques Flaques" - "Flacs Favors"

Flacs favors li estan fent, des de la mateixa junta, al qui pretengui ser el candidat continuïsta.
Amb actituts com les que s'estan desvetllant estan llençant per la finestra tota un feina que qui vulgui trobar-la positiva ho farà i qui vulgui trobar-la nefasta també ho farà.
Penso que durant el mandat de Laporta, en linies generals els resultats esportius son molt bons. Els econòmics, a priori, també (ja se sap que els números son tant quadrables com desquadrables depèn de qui i com se'ls miri) i els socials son acceptables.
El problema que hi ha i que juga en contra del futur candidat és la imatge deplorable que s'està donant i la descoordinació i mals rotllos de la mateixa junta. Crec que això és el pitjor perque, precisament, és el que més s'esbomba dia a dia. Si el Barça li fot 5 a l'Almeria i ha jugat molt bé, l'endemà tot son portades però passat demà ja està oblidat. Si la Fundació fa una gran tasca humanitària, la gent demà ni s'en recorda. Però si s'espia (ara ja quasi podem assegurar-ho enlloc de dir s'audita) al personal, s'en parlarà fins les eleccions i això estic segur que pot fer decantar més el vot que no pas els cinc (de moment) títols que porta guanyats el Barça al 2009. Per no parlar de la resta de candidats que hi sucaran pa, quan toqui.
En època de "Vaques Flaques" a can Barça es gasten "Flacs Favors"

2 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    Laporta&company no paren de generar polèmica. quines ganes de ser protagonistes! Al president li perden les formes :(
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina