dijous, 22 d’octubre del 2009

Velles glòries, 300 milions.

Curioses les dades de la tercera ronda de la lligueta de la Champions. De 16 partits disputats, només 5 equips (Bordeaux, Juventus,Olimpiacos,Chelsea i Porto) han guanyat els partits com a locals i encara sort que l'estadística la van fer pujar els partits de dimecres, doncs dimarts només hi havia un equip que havia guanyat com a local.
Dades al marge, els representants de la lliga espanyola van sortir mal parats, si exceptuem al Sevilla que de moment tot li va de cara (jugant bé, és clar). El Barça relliscant però donant la cara, l'Atlètic de Madrid mostrant les seves penúries per enèsima vegada i el Real Madrid seguint en la seva línia de joc més aviat pobre.
El partit d'ahir del Bernabeu podria haver passat perfectament en la primera part per un amistós de pre-temporada o una patxanga de solters contra casats amb polèmica inclosa. La segona part ja va ser una altra cosa, més ritme, més gols, més polèmica i garrotada de Ronaldinho a Raul. Poca cosa més va fer l'ex-crack brasiler.
No passa res, en aquest equip de velles glòries que ha muntat el Milan sempre hi haurà un "Pato" de torn que fagi trempar al personal. I encara més si és contra el Madrid dels 300 milions.

2 comentaris: