dissabte, 17 de març del 2012

La conya del partit únic.

A Madrid es freguen les mans. Aquest any es senten més que mai capacitats de vèncer l'enemic i des d'ahir que el champán, el cava potser encara està boicotejat, ja corre pels carrers. No ho volen dir obertament però a mitja llum s'entreveu que la Champions d'aquest any serà blanca. No es pot dissimular. I s'entreveu perquè estan desitjant la final enfront el Barça i guanyar-lo. Tal com han fet en l'única ocasió en que s'han enfrontat a partit únic en una final. M'agradaria matisar, per als qui sempre es posen la victòria en un partit únic i que el Barça és més superior en enfrontaments a doble partit, que quan es juga la lliga, si vols els tres punts, has de guanyar el partit. Per a mi això és un enfrontament a partit únic i el Barça ha guanyat al Madrid en molts partits de lliga aquests darrers temps. O és que per tal que et donin els tres punts i, per conseqüent el títol de lliga has de jugar la primera i la segona volta ? oi que no ? oi que, malgrat hi ha una primera i una segona volta, cada partit compta com a únic ? doncs això.
Tornant al tema Champions, és obvi que aquí es veu diferent, el Milan i el Chelsea o el Benfica no són el mateix que l'Apoel i el Bayern o l'Olympique i, tot i que el Barça és clar favorit serà molt complicat. Molt més que a l'altra banda del quadre.
No obstant tinc ganes de veure què li passarà al Madrid si a semi finals se les ha de veure amb el Bayern.
Bé, el sorteig ja està fet i espero que la final Barça - Bayer sigui un espectacle digne d'admiració, per a mi és la final somniada.

1 comentari: