dimarts, 12 de juny del 2012

Els pebrots del Barça, la misèria de Madrid.

Cada vegada tinc més clar que l'ambient a la selecció entre alguns jugadors és horrible, com també ho deu ser entre alguns jugadors i alguns mitjans de comunicació. Malgrat que tot es vulgui tapar amb lloances, és molt evident que aquest campionat no només es juga al camp, també en l'ambient i en les sales de premsa.
El que durant un parell d'anys s'ha cuit des de Madrid ara és utilitzat de diferents maneres depenent de l'òptica per la que es miri i només els més intel·ligents en sortiran reforçats i recolzats. 
Una vegada més, un 10 pel Xavi i per la resta de jugadors que tenen el valor d'encarar-se amb qui faci falta per queixar-se de l'estat d'un terreny de joc. Són molt conscients que estan posant entre l'espasa i la paret a un sector de premsa i seguidors que porten molt temps passant per alt aquestes maneres de fer.
Una vegada més un 0 pels covards que no tenen valor de criticar obertament aquesta situació.
Des de la caverna tot són comentaris petits, discrets i amb la boca petita. És obvi, el seu gran Madrid ha guanyat una lliga utilitzant aquestes formes, aquest "altre" futbol que deien i ara no poden posar-s'hi de cul. Com tampoc tenen el coratge de discutir les paraules agres de Mourinho criticant el joc de la seva "Roja".
Casillas, que si sí però no: "Jugar una Eurocopa así es muy complicado, pero ya está todo dicho en este tema", 
Mourinho rajant del gran Tiki-taka que tantes i tantes glòries ha donat a la selecció espanyola i del que tant s'han omplert la seva fastigiosa boca alguns: "El continuo toque entre Xavi, Iniesta y Fábregas resulta inútil si no creas peligro a Buffon"
El què dèiem, uns molt intel·ligents i els cavernaris molt miserables.

2 comentaris:

  1. Lo del 'Reial' Madrid i tot el que l'envolta ja no sorpren a ningú, i menys els comentaris de Mourinho. Em pregunte una cosa: ¿Sobre el rendiment contra Italia de Xabi Alonso o de Arbeloa va dir alguna cosa? Es tan patètic tot el que surt de la 'caverna' que em dona fins angoixa...

    Es de cobards el que fan, el seu comportament tant dins com fòra dels terrenys de joc. Començant pel president, continuant per Mourinho i 'Macario' Karanka, i seguit pels jugadors i la prensa 'cavernícola'. Cobards.

    ResponElimina
  2. Hola
    Xavi ha estat valent. Per fi!
    salutacions

    ResponElimina