divendres, 31 d’agost del 2012

Futbol i esportivitat

Ahir va tornar a guanyar el futbol i l'esportivitat. Felicitats Andrés, ningú com tu per demostrar ambdues coses. Només calia veure les cares dels protagonistes.
Abans d'ahir, en canvi, l'esportivitat i el futbol no van tenir el premi que es mereixien, la super copa va quedar-se a Madrid per mala sort barcelonista, però podem estar molt contents de com va anar tot plegat i de la imatge que el Barça va oferir en les dues eliminatòries. Quina diferència respecte fa un any !!
Estic content que seguim la mateixa linia d'anys enrere, els trionfs arribaran, només cal esperar.

4 comentaris:

  1. Que alegria veure ahir al Andrés, i un detall, veure la cara de felicitat del seu amic i company Leo Messi, tot el contrari que la de Cristianito, que te que començar a estar cansat de ser el 'espectador de luxe' en aquestes gales.

    A la lliga seguim a 5 punts, seguim en la mateixa línea. Errar es d'humans, perdonar de savis.

    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Hola
    Quina cara, la del Cristiano Ronaldo, je,je
    Salutacions

    ResponElimina
  3. Hola muy buenas , soy sevillano del real betis balompié , mi nombre es José Manuel , me parece que tienes un blog excepcional , aunque esté en catalán pero el 90 % se sobreentiende macho , me gustaría si quieres que te pases por mi blog a ver que te parece . No me importa que me hables en catalán , si es como normalmente hablas , además se sobreentiende todo. Un saludo ¡

    ResponElimina