dissabte, 12 d’octubre del 2013

Majoria (?) silenciosa (?)

He esperat molt de temps a actualitzar el bloc, fins i tot potser massa, però després de l'èxit de la Via Catalana i d'unes merescudes vacances em vaig plantejar esperar al 12 d'octubre a veure què passava.
Doncs bé, ha passat que la mal anomenada majoria silenciosa (sí, sí, aquella que es va quedar, suposadament, a casa el dia 11 de setembre) resulta que avui no ha actuat com a tal.
No havíem quedat que si el dia de la diada van sortir 2 milions de persones al carrer (qui diu carrer diu carretera) la resta, o sigui, 5 milions i mig de persones, no estaven d'acord amb la cadena humana ???
Avui tota aquesta multitut "anti independència de Catalunya" havia de formar com un clau per tot el territori per tal de fer-se veure i sentir, no ?
Ai, ai, ai...Alícia i Alberto... La boca la sabeu fer anar molt bé, però les matemàtiques crec que no són el vostre fort.
Feu-vos-ho mirar, pel bé de tots. O encara que sigui pel bé de la vostra Espanya, pobreta ella tan "grande y libre" com era, mireu com s'ha tornat.

3 comentaris:

  1. Me alegra que estes nuevamente en el mundo blogger josep manel ¡¡ , para mí siempre es un placer el verte comentar en mi blog ¡
    Saludos ¡¡¡

    ResponElimina
  2. Hola Josep Manel
    Que ens deixin decidir. Els vots són "faves comptades"
    salutacions

    ResponElimina
  3. M'encanta molt una frase que va dir el Risto:
    "Preguntar jamás es delito. Prohibirlo si debería serlo".
    Poc més hi ha que afegir a les teves paraules.

    Salutacions!

    ResponElimina