dimecres, 30 d’octubre del 2013

Rodolfo ChiquiliBlatter !!

Ahir vaig al·lucinar. El mateix president de la F.I.F.A. humiliant, i de quina manera, a Cristiano Ronaldo.
La meva àvia en veure i sentir l'actuació de Blatter hagués dit: Aquest en porta més a dalt que a baix. Una manera com una altra de dir que hom va "tajat", que seria una versió més urbana de dir que l'individu en qüestió ha begut massa.
Jo no sé si realment es trobava en el millor dels estats anímics, no vull pas jutjar-ho, però està clar que l'home va pixar fora, però molt fora, de test. No és massa normal que un personatge que representa el que representa faci aquest tipus de declaracions independentment que ho pugui pensar, que pot ser. No pas per la llepada de cul Messiniana, que també, sinó per el tracte a Ronaldo i, per extensió als seus seguidors més fervents.
He llegit i sentit que alguns comparen la seva actuació amb les de Chiquito de la Calzada, però a mi m'evoca més l'estil de Rodolfo Chiquilicuatre, el trobo encara més freeke que el Chiquito i, a més, va protagonitzar una de les pàgines més recordades de la història del Festival d'Eurovisió, que, com ara, va malmetre, i molt, el sentiment de molts i molts espanyolets.
Sens dubte, tot plegat, molt memorable.

2 comentaris:

  1. Hola Josep Manel
    Tot plegat és molt estrany
    salutacions

    ResponElimina
  2. Vaya tela Josep Manel , hay textos que medio lo puedo entender o saber de que vá , pero este no entiendo nada macho , por lo que no puedo opinar .... lo siento tocayo ¡¡
    Pero bueno ya habrá más artículos en tu blog para comentar ¡¡
    Saludos desde Sevilla ¡¡¡

    ResponElimina