dimarts, 30 de juny del 2009

Culebrots.

Sembla ser que ens volen vendre un altre culebrot "Samuel Eto'o". Bé, la meva opinió és que si es vol quedar que es quedi i si vol marxar, que marxi. Estic convençut que si es queda, el Guardiola ja sabrà com dominar-lo i si se'n va, cap problema, adeu i ja en vindrà un altre. També tinc molt clar que si un jugador no està a gust, que marxi. L'experìència ens diu que ha de ser així, sense sentimentalisme. Faltarà per veure on estarà millor qua aquí i si obtindrà els mateixos èxits. La gran majoria, exceptuant Figo, quan han marxat han deixat de ser els cracks que eren o fins i tot han fracassat. És el que te jugar al Barça. Pot ser més d'un "nen mil·lionari" hauria de rumiar-ho abans de fer un pas.
De totes maneres he de dir que tenim la sort que, passi el que passi amb els fitxatges o baixes d'aquesta temporada, tenim un gran entrenador que sap el que es fa, per molt que la prensa vulgui confondre'ns amb declaracions, contra-declaracions, tertúlies, opinions, que si el Laporta ha dit, que si l'altra no diu res, que si el Txiqui, que si el representant, etc.... Està clar que quan no hi ha futbol s'ha de vendre igual i es tergiversen les coses a gust de cadascú. Deia el de la gran sort de tenir a Guardiola per que hi ha un altre entrenador fitxat recentment per un altre club que està més que clar que l'unic que farà serà de titella. Li porten el que vol el president de torn i ell no obre ni boca.
Tot son maneres de fer però em quedo amb el que tenim, encara que de vegades hi hagi mitjans que sembla que vulguin posar pals a les rodes sense, pot ser (només dic pot ser), coneixement de causa o utilitzant aigua de les seves fonts, pot ser (només dic pot ser), enverinada.

1 comentari:

  1. aAixo ho fan per vendre diaris. Sinó n'hi ha s'ha de treure i ja està. No costa més.

    ResponElimina