diumenge, 17 de gener del 2010

Sense futbol entre setmana.

El Barça està eliminat de la Copa del Rey i després de tants i tants dies de glòria ens ha tornat a venir el regust amarg de la derrota i la conseqüent eliminació d'un campionat. Soc dels qui opina que no passa res, pot ser l'anormal era el que va succeïr durant el 2009, tot guanyat sense possibiltat de resposta pels rivals.
Ara se'm fa extrany que durant varies setmanes no hi haurà Barça entre setmana. Acostumats a que el dia posterior a un partit enllaçava gairebé sempre amb l'anterior d'un altre, suposo que tots plegats trobarem a faltar aquell "cuquet" de l'emoció tot tornant a casa per veure el partit del Barça un dimarts o dimecres al vespre. Esportivament parlant les setmanes sens dubte se'ns faran bastant més llargues.
En fi, és el que hi ha, espero que a l'equip no el perjudiqui aquest canvi de rutina i, si és cert el que sempre s'ha dit, que s'arribarà més descansat al partit del cap de setmana.
De moment ja li hem ampliat la diferència a 5 punts al segon classificat, que justament fa dies que no juga entre setmana i hauria d'arribar més fresc al partit de dissabte.
Està clar que per alguns aquesta teoria, de moment, no acaba de ser certa.... "Amapolaaaa, lindisima amapoooolaaaaa"...
Ai Guti, Guti, el dia que marxis et trobarem a faltar.

3 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    ja,ja, aquest Guti és pitjor que el de Crackòvia.
    Bé, descans per agafar amb més ganes els partits de Lliga i Champions.
    Salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  2. Al Madrid l'hi anava bé que el Barça continués a la Copa ja que així el Barça s'anava desgastant tenint en compte que entre lesions, baixos estats de forma i Copa d'Àfrica anavem justets. En 4 dies s'ha girat la truita. El Barça sense copa i la lliga a 5 punts.

    ResponElimina