dimarts, 16 de març del 2010

Català de l'any

Avui es celebra la gala per anomenar el Català de l'Any 2010. Bé, deixant de banda el que en sí pot comportar aquest reconeixement no tinc cap mena de dubte que el guanyador serà Pep Guardiola. Considero molt lloable el que la resta de finalistes han fet i fan dins les seves especialitats com son dibuix i teatre totes englobades, si volem, dins del mon de la cultura.
De totes maneres el reconeixement que, espero, s'emporti el Pep Guardiola va una mica més enllà de tot això. És cert que cada dia quasi se li fa un reconeixement de la seva tasca però el que va aconseguir durant el 2009 no te preu i no només per les emocions que ha provocat a tots els Barcelonistes sinó per com ho ha aconseguit. La manera de treballar, l'autoexigència, la persistència, la creença en la seva feina, la modèstia, la gran personalitat del seu treball, l'aposta per la gent d'aquest país a l'hora d'aconseguir el màxim a nivell esportiu.... Etc...
No en tinc cap dubte.

2 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    Sembla bastant clar. Mmm...el premi és popular i el futbol és un esport. Segur que hi han altres catalans que també han fet mèrits per guanyar el premi però com blaugrana estic contenta.
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  2. Jo crec que guanyarà el guardiola. ha donat molta esperança als catalinos.

    ResponElimina