dilluns, 8 de març del 2010

L'amenaça blanca ha arribat.

Era d'esperar i les previsions així ho deien, l'amenaça blanca ha arribat a Catalunya i, de nou, ens ha agafat a tots mig en calçotets. La major part del territori està sota la neu (fins i tot ha nevat, i molt, al Baix Penedès) i les imatges de televisió ens demostren que no estem preparats per tempestes d'aquest estil. De qui és responsabilitat ? No ho se, però m'ho puc imaginar. Ningú podrà dir que no estava avisat ja que durant tot el cap de setmana ens han anat dient que el que ha passat, podia passar. En aquest sentit un 10 als meteoròlegs i un suspès als que havien de prendre mesures. Ara mateix, com també van dir, ja llueixen les estrelles i des de la terrassa de casa puc comprovar-ho, si no hi ha cap novetat demà farà sol, molt fred però sol.
L'altra amenaça blanca que ens ha vingut a tocar els nassos és la que es va produïr dissabte a la nit, el Barça ja no és el líder de la lliga, és co-líder. També es veia a venir que podia passar donat el joc del Barça els darrers partits però no crec que sigui motiu d'alarma, simplement és una circustància del joc.
Ara només ens cal esperar que els mals tràngols passin aviat i entre tots remuntem les situacions difícils, estic segur que el Barça ho farà del que no ho estic tant és que es fagin els deures des de l'administració.

4 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    Després de la neu i el fred vindrà la primavera, estació per aixecar els títols. Tranquil.litat.
    Salutacions
    Sílvia

    ResponElimina
  2. Bon dia:
    L'amenaça que t'ha i ens ha tocat els nassos es L'amenaça "Fantasma".
    Ho superarem, perquè som millors i Punto Pelota

    ResponElimina
  3. Doncs jo sóc molt mal pensat i no m'acabo de creure després de que en Florentino s'hagi gastat el que no té permetin que el Barça guanyi res i a sobre al Bernabéu!
    I a sobre ens volen fer creure que tenim el sistema arbitral amb nosaltres!
    Desitjo equivocar-me.

    ResponElimina