dijous, 10 de març del 2011

Quan plegui el Mourinho...

...Ja hi ha substitut al Madrit, i aquest no és altre que Wenger.
Amb frases com la que publica una web de la caverna on es pot llegir: "la UEFA és una dictadura", no hi ha dubte que el perfil que demostra encaixa perfectament amb la línia mourinhana, amb l'única diferència que Mourinho ha guanyat títols i Wenger no.
Personalment, en aquestes darreres hores, se m'ha desmonat la idea que Wenger era un senyor del futbol. I ho creia per la seva manera de ser i la filosofia d'equip, no pas de club que dista molt l'una de l'altra.
El ploricó demostrat d'ençà de l'eliminatòria de vuitens de final ha desenmascarat la cara oculta de Wenger. Acusacions a tort i a dret contra els àrbitres, els estaments i el que faci falta. Just el mateix que al ploramiques número 1, Mourinho.
On és el futbol, sr. Wenger ? On són els xuts a porta ? Com pot gosar dir el que diu si no ha estat capaç de plantar-se davant de Valdés fins gairebé el darrer minut del partit ?
Cert és que va fer dos gols al partit d'anada però, i el còmput global de l'eliminatòria ? On ha anat a parar, sr Wenger ?
En una altra ocasió pot ser m'hagués sabut greu que un equip com l'Arsenal estigués fóra de la Champions però, ara ? No, no me'n sap gens. Al contrari, s'ho mereix. I s'ho mereix perquè el futbol agre i la gent agra no pot tenir cabuda a la millor competició de clubs del mon. L'any passat la justícia futbolística va ser molt dura amb el Barça a les semifinals, aquest any no sé què passarà però el que sí que sé és que amb artimanyes dubtosament esportives i ploricons de nen petit no es va enlloc. Bé, sí, es va cap a casa.

3 comentaris:

  1. Hola
    Poc li queda de "monsieur". S´ha tancat la porta de Can Barça.
    Salutacions

    ResponElimina
  2. Jo segueixo a l'Arsenal fa molts i molts anys, i el que ha fet Wenger no és nou. Porto dies dient als meus amics que Van Persie jugaria, i des de la roda de premsa on es va queixar dels àrbitres que dic el mateix: Wenger es queixa SEMPRE dels àrbitres. De fet, ja venia de plorar a l'àrbitre en l'últim partit que va empatar a 0 a cas, quan s'hauria pogut posar a un punt del United.

    Els anys de Mourinho a Anglaterra eren la hòstia: entre Benítez, Mou, Wenger i Ferguson, les declaracions eren surrealistes. Això passa aqui a Espanya i amb la premsa que tenim, jo crec que comença una guerra civil.

    Salutacions,
    Edu

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó, ja som al març i nosaltres muts!!
    Confiem en poder continuar escrivint i opinant sobre el nostre Barça
    Salut!
    Quim Molins
    Un Crit Valent!

    ResponElimina