dilluns, 28 de novembre del 2011

El Petit Estel


Com cada any, ahir es va celebrar el tradicional concert de Santa Cecília organitzat, juntament amb l'Auditori Pau Casals de Santa Salvador, per les corals El Petit Estel, Joves Veus i Cor Orfeó del Vendrell.
Des d'aquí la més gran felicitació per la seva actuació però no només per això, també per les moltes i moltes i moltes hores que segur que tots i cada un dels qui ho porten endavant hi dediquen.
Avui en dia costa molt tirar endavant una entitat, i més si és tan gran i s'hi ha de dedicar tant d'esforç, tothom qui està al davant d'una ho sap, no descobreixo res, per això els dono tant mèrit a tot l'equip.
Cert és també que si veus que la teva feina és recompensada amb una gran afluència de gent que hi participa i s'hi involucra, tot és de més fàcil portar, però cal un punt més i aquest punt és que tots els directors i membres de les diferents corals estimen la música. No és que els agradi, se l'estimen i això es nota en la manera de fer, de treballar i en l'afany de superació.
Prova d'això i de l'acollida que aquestes entitats tenen és la llista d'espera que hi ha per poder portar-hi el teu fill o filla, això vol dir alguna cosa més que no pas que hi hagi pares i mares que vulguin que els seus fills desenvolupin altres activitats, interactuïn amb més nens i se'ls ofereixi la possibilitat d'entrar de ple en el mon musical, vol dir també que es fan molt bé les coses, que es dóna la total confiança als qui gestionen totes les activitats i que fan que els més petits s'ho passin bé fent-ho, també per això hi ha la demanda que hi ha.
Des d'aquí, repeteixo, les més sinceres felicitacions i ànims a seguir endavant amb la feina que fan, des de la part que em pertoca que no és una altra que la d'un pare que porta la seva filla a la coral infantil, és una sort poder-ne formar part.

1 comentari: