dimecres, 30 de novembre del 2011

Ets un fill de puta !

Aquesta frase aplicada al mon futbolístic, i més concretament dins un terreny de joc, i més concretament dirigida a l'àrbitre a un pam de la seva cara, no li hagués servit ni al Piqué, ni al Barkero, ni al Xabi Alonso, ni a qualsevol altre jugador per aconseguir que li ensenyessin una tarja groga. Directament els haguessin expulsat amb vermella, s'haguessin quedat amb les quatre grogues que tenien fins llavors, els haguessin fotut, com a mínim i sempre depenent del color de la samarreta, un partit, i a callar.
Voleu dir que no n'hi ha prou de tantes collonades dins el mon del futbol ?
Ara resulta que un comitè vol estudiar el cas del Piqué.
Però què ha d'estudiar si tot el mon va veure que la tarja era provocada ? De fet com totes les cinquenes targes que s'ensenyen depenent del partit que et toqui jugar després.
I què ? em pregunto.
Ja no em qüestiono el fet de dir que sempre és millor una ma o una protesta o una pèrdua de temps que no pas una punta de peu o qualsevol altre tipus de joc violent.
I què ? em pregunto.
El futbol consta de moltes petites coses i una d'aquestes és buscar una amonestació quan t'interessi.
I què ? em pregunto.
Si el que es busca és evitar la picaresca, no és més greu un pacte encobert per empatar un partit quan a dos equips els va bé per mantenir la permanència, per exemple ? o els famosos maletins que ningú ha vist però que tothom en parla ?
Ja n'hi ha prou de ficar el dit a l'ull (caram, quina expressió més pertinent) en bestieses com aquestes i mirar cap a un altre cantó en problemes més reals del mon del futbol.

4 comentaris:

  1. És que de fet el reglament diu que pel que ha fet Piqué se l'ha de sancionar amb dos partits!
    La mateixa sanció que ficar el dit a l'ull al segon entrenador.

    Aquest reglament es lamentable

    ResponElimina
  2. D'acord, Gotham, el reglament així ho indica però trobo que és una "charlotada" més de la Federació i els seus comités.
    Passar-li el mort a l'àrbitre és una manera d'esquivar el problema.
    A veure com acaba.

    ResponElimina
  3. Hola
    Un reglament escrit amb els peus
    Salutacions

    ResponElimina
  4. Si, tens raó, és una reglament fora de tota llògica, com el fet que no es debati que Xabi Alonso es mereixi un segon partit de sanció donat que va fer falta que podia fer mal. És una manera d'afavorir les entrades dures.
    Ara bé, sabent que diu el reglament, molt malament Piqué. La cara de Guardiola ho diu tot. I per a mi és una mostra de que Puiqué "no està per la feina" al 100%.
    M'és igual si li posen 1 o 2 partits. Jo no el faria jugar al Bernabéu, tal com ja va fer en Pep a Milà.

    ResponElimina