dijous, 8 de desembre del 2011

Sanció per a Guardiola i Mourinho.

Això és el que haurien de demanar diferents mitjans i molts periodistes que durant tot aquest temps han anat pregonant als quatre vents la gran maldat del Gerard Piqué quan va provocar la cinquena groga l'altre dia. O no ?
No és el mateix el que Guardiola o Mourinho han fet ?
Enganyar als espectadors, enganyar a un estament tant important com és la UEFA, enganyar a la millor competició de clubs del mon fent jugar a no titulars habituals (altrament dits cracks, o galàctics, o...) i posar sobre el terreny de joc als reserves o fins i tot, quin gran crim a l'esport !, als del filial.
Ara ningú obre la boca per aquest fet !
Resulta que el Guardiola i el Mourinho, per si algú encara no ho sap, van preferir no fer jugar a un seguit de jugadors per tal que estiguessin a punt per al clàssic del Bernabeu.
Quina diferència hi ha entre aquest fet i provocar una tarja groga per poder estar a punt per al mateix partit ?
Al meu entendre, cap. Cadascú juga les cartes de la competició de la millor manera que creu per a treure'n benefici propi, o no ?
Doncs això, a callar. Ara i abans.
Per no parlar dels 7 gols de l'Olímpic de Lió... o dels, ja molt llunyans, 12 d'Espanya a Malta.
L'esport és així però és clar, quan les coses estranyes les protagonitza un jugador del Barça... mal assumpte.
On són ara els llops de la caverna ?

2 comentaris:

  1. Podríem dir que tant el Barça com el Madrid s'havien guanyat el poder jugar amb qui volguessin. Almenys el Barça va jugar contra un rival que no es jugava res.
    L'Ajax si que es jugava la classificació, i el Lió es podria haver queixat de l'alineació suplent del Madrid.

    Però si em fas triar, estic amb tu.

    Això si, és evident que la manera que tenen de "bordar" és totalment interessada. Com veure que parlen del gran rècord de diferència de gols del Madrid a la Champions. És de +17, i no recorden els dos gols anul·lats a l'Ajax ahir. Ni que el Barça va acabar amb +16, una diferència abismal vaja.

    ResponElimina