dimarts, 17 d’abril del 2012

Anna Nin Rodríguez


El passat cap de setmana 14 i 15 d'abril es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya Cadet d'Handbol. Un esdeveniment que ha passat totalment desapercebut, com era d'esperar, per a gairebé tot el país però no pas per a vàries famílies del Vendrell i en especial a la de l'Anna Nin Rodríguez.
L'Anna fa molts anys que juga a handbol; primer en les categories d'iniciació al Vendrell i actualment a l'Amposta on, a més, hi fa vida al centre de tecnificació d'esportistes que hi ha a la capital del Montsià. A part d'això ha estat convocada en diferents ocasions per la Selecció Catalana i ha participat en varis Campionats Estatals de Seleccions Autonòmiques.
Al principi, i de vegades actualment també, es fa difícil marxar de casa i afrontar situacions sense estar a prop dels teus. Aquest esforç i sacrifici personal i familiar, amb continus viatges i desplaçaments, aquest cap de setmana va tenir un més que merescut reconeixement.
Si bé és cert que l'Amposta va perdre la final enfront l'OAR Gràcia Sabadell, l'Anna va ser distingida com a la millor jugadora del Campionat.
Pels qui l'envoltem és un orgull.
Moltes felicitats.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel
    Felicitats a la noia i enhorabona per haver escrit aquesta entrada. Hi ha vida més enllà del futbol!
    salutacions

    ResponElimina