dimecres, 27 de febrer del 2013

La final: a l'estadi Chacón.



L’endemà va ser el dia que no va passar res.
De fet, a part d’un clima gairebé excitant per ser al mes que estem, m’atreviria a dir que la resta ha estat normal, fins i tot la derrota d’ahir. I dic normal perquè el Barça, darrerament, no està bé i el Madrid sí, i com que fins ara era normal que els passéssim la ma per la cara perquè estàvem millors ara resulta que no ho estem tant com abans. Motius ? molts: la baixa forma d’alguns, la manca de l’entrenador, la vista posada en el Milan, que si Cesc o Iniesta, que si Villa o Alexis, etc…
Avui, quan encara s’està disputant una semifinal, poques hores després que s’acabés el partit enfront el Barça trobo molt lamentable, escandalós i una falta de respecte brutal (que no sorprèn venint d’on ve) vers el Sevilla que ja s’hagi aixecat la polèmica en la ubicació de l’estadi per diputar la final. Ja es dona per fet que serà entre dos equips de la capital.
Al loro !!! (que deia aquell) Que no nos embauquen  !!! (que tornava a dir aquell), jo ho tindria clar, a la porta del Campo Nou un rètol ben gran que hi digui: ens en hem anat de rebaixes.
Sense problemes ni manies. Que juguin la final al Calderón, a La Romareda, o… a qualsevol altre indret que no vulgui ser un territori sobirà.
Per cert hi ha algun estadi que es digui Chacón ?

1 comentari:

  1. L'any passat el Reial Madrid es negava a que el Santiago Bernabeu fos l'estadi de la final de Copa perque no convenia veure al Barça alçar la copa a l'estadi de l'etern rival, deien i "justificaven" reformes inexistents als banys. Ara, que el Reial Madrid es a la final, proposa el Camp Nou com a camp neutral per jugar la final.

    Pues va a ser que no!

    ResponElimina