diumenge, 10 de febrer del 2013

TV3, Hienes i Superman.

Mala feina la de TV3, al meu parer. No m'ha agradat gaire el què han fet, rebaixant-se al pitjor dels nivells d'altres mitjans de comunicació als quals sí que els agrada aquest tipus de periodisme i, a més a més, en viuen.
Em dóna la impressió que és com si els, per mi, bons professionals que la cadena posseeix s'haguessin encomenat de la malícia que vomiten les espanyes quan parlen en termes esportius i sobretot del Barça. No acabo d'entendre que cometin errors d'aquest tipus.
Recordo una vegada que l'ex àrbitre Sergi Albert va dir "macaco" a Roberto Carlos, al moment va demanar perdó per l'errada i aquí va acabar la cosa, el de l'altre dia és diferernt.
Ja sé que aquest és l'estil que agrada i que utilitza la caverna però hem de ser diferents. Crec que ha estat un error i prou, que no es tornarà a produir.
De totes maneres aquesta opinió no treu que els jugadors del Madrid no siguin uns fanfarrons camorristes. De fet són uns grans jugadors que, a part de jugar a futbol, quan s'enfronten al barça es converteixen, en gran mesura gràcies al seu impresentable i xulesc entrenador i el seu seguici de gossos (no pas hienas) rabiosos, en una colla de bruts, provocadors i violents personatges.
En qualsevol cas, la carnassa que s'ha servit en safata a algun sector de la premsa espanyola ha donat molt de sí.
Ves que no sigui que TV3 ho ha fet expressament per reblar el clau d'aquella (no) famosa dita (no) urbana que diu: "la qüestió és que parlin de tu, encara que sigui bé".
Ah, se m'oblidava, avui he vist a Superman en alguna portada d'algun diari, no vull portar mala estrugança a ningú, al contrari, però Superman (l'actor, que en pau descansi) va acabar com va acabar, amb una lesió molt greu que no el va deixar tornar a caminar mai.
Ai, ai, ai...

2 comentaris:

  1. Van fer un video més propi de "la caverna" que de nosaltres, però va estar bé que demanés perdó, i pense que no tornarà a passar.

    Salutacions!

    ResponElimina