dilluns, 20 de juliol del 2009

Guardiola

Avui ha tornat (oficialment) Pep Guardiola. El cert és que m'ha alegrat i tranquil·litzat. Resulta que el gerent ens ha dit que avui no hi havia reunió a l'empresa i he pogut sortir a les 12:05 i escoltar en directe la roda de premsa. M'ha sentat com un bàlsam !! Que bé, ja el tornem a tenir aquí, he pensat. I és cert, amb Guardiola torna la calma, les bones maneres (no dic que durant aquests dies n'hagin faltat, però...), les paraules assenyades (idem d'abans), el discurs clar, les frases directes, etc... En fi, m'ha semblat com aquells anuncis de rentavaixelles que t'ensenyen una paella plena de brutícia i de cop amb una gota de sabó s'esvaeix tot el que s'havia acumulat. En aquest cas la brutícia ve de fora (ens la van abocant en forma de milions, estrelles i bombardejos mediàtics) i en menor mesura des d'aquí mateix. Bé, aquesta gota ha netejat la paella, els plats, els coberts i tot el que hi havia a l'aigüera.
Felicitats Pep per ser com ets i enhorabona a tots els barcelonistes per tenir-lo entre nosaltres. Més d'un milionari firmaria el que calgués per tenir un crack d'aquesta magnitut.
Espero que la gota de sabó que avui ha posat ordre a casa nostra es converteixi, al llarg de la temporada, en vaselina per untar alguna part que no puc nomenar d'algú /alguns per introduïr-los de mica en mica, bon joc, gols, títols i el que calgui.
Ara ja estic tranquil.

1 comentari: