dissabte, 25 de juliol del 2009

Mont Ventoux

Fa poca estona ha acabat la penultima etapa del Tour de França amb victòria de Juanma Garate. L'arribada ha estat al Mont Ventoux i m'ha semblat espectacular l'esforç que tots plegats han fet, especialment el guanyador. També he de reconèixer que els comentaristes hi fan molt. A la meva manera d'entendre, crec que tant el Carlos de Andrés com el Perico Delgado ho fan molt bé, si més no a mi m'agrada. Es nota que ho fan amb passió i que estimen aquest esport precisament per que l'entrega que transmeten a l'hora de comentar-lo és molt natural. Vinc a dir que s'exciten, aixequen la veu, utilitzen l'argot ciclista i analitzen les situacions de cursa sense exagerar. Simplement és naturalitat. Pot ser algun comentarista de futbol hauria d'aprendre alguna, o moltes coses d'ells. Que un jugador pari la pilota amb el pit, la baixi, miri a la grada, la passi a un company i, si cal, es tregui la gomina i es pentini en tan sols dos segons és per algun comentarista una mega pujada d'adrenalina que no es pot comparar amb res.
Aquest tipus d'anàlisi és el que vaig poder escoltar l'altre dia a La Sexta cada cop el Cristiano Ronaldo tocava la pilota, i això que no va fotre res !!!!!
És el que hi ha, o pot ser és que a "Can Sexta" no hi ha res més, no sé.
De moment el gaudiment d'avui no me l'ha tret ningú i espero que el de la temporada que ve, tampoc. Ni els comentaristes més parcials, ni els més dolents.

2 comentaris:

  1. No et perdis l'article de Pérez de Rozas a l'SPORT d'avui. "Bautismo en Wembley"

    Manel

    ResponElimina