diumenge, 12 de juliol del 2009

Handbol

Des de dimarts 7 de juliol fins avui diumenge 12 de juliol hi ha hagut dues vendrellenques que han participat a un torneig d'handbol amb la selecció catalana. Mediàticament no ha creat gaire o gens espectació (ni local, ni per descomptat provincial ni nacional) però s'ha de reconèixer que darrere d'aquest fet hi ha molt esforç i sacrifici, no només de les jugadores sino també de les seves famílies. Finalment han quedat en tercer lloc al Torneig Nacional d'Autonomies celebrat a Cangas del Narcea (Astúries). Puc entendre que en un país atípic com el nostre hi ha gent que es pren les seleccions catalanes com una cosa una mica anecdòtica, si afegim que en aquest cas parlem d'handbol, que a més a més és femení i per rematar-ho és de la categoria infantil, és molt clar que poca gent més a part de les respectives famílies reconeixerà (reconeixerem) el mèrit. Des d'aquí m'agradaria fer públic el que aquestes dues noies vendrellenques, a més de les 12 restants que completaven la selecció, han aconseguit. A l'últim partit de la lligueta es van decidir el primer i segon lloc amb les qui al final han quedat campiones (Andalusia) i a la semifinal se les van veure amb les amfitriones (Astúries), a això s'ha d'afegir una intoxicació que van patir vàries jugadores catalanes i el desgast de les demés traduït en diferents molèsties musculars i d'articulacións degut a l'esforç, no només del torneig si no també de les respectives temporades.
Des d'aquí vull felicitar-les per aquest tercer lloc però sobretot per l'esforç i el sacrifici que fan i que sovint no es gaire reconegut. Els qui les hem pogut seguir amb més o menys intensitat durant aquest temps n'estem més que satisfets.
Ja ho veieu, els fruits del gran treball que alguna gent d'El Vendrell fa per aquest esport son al damunt de la taula, ara falta que la resta en sapiguem gaudir.
Felicitats a tots i totes !!

1 comentari: