diumenge, 6 de setembre del 2009

Maradona

Pelut. Pelut ho te Argentina per classificar-se per la Copa del Mon del 2010 gràcies al seu entrenador / seleccionador.
No tinc cap dubte que Maradona ha estat dels més grans jugadors del mon però això no vol dir que pugui ser un bon seleccionador i s'està demostrant. Per mi, el que falla és ell i és una llàstima que una selecció com l'Argentina estigui en vies de no assistir al Mundial. Suposo que a última hora la cosa s'arreglarà i, encara que sigui al temps de descompte, hi seran presents.
Tornant al tema Maradona, no se qui va ser l'il·luminat que el va nomenar com a seleccionador argentí, crec que si se li va voler reconèixer uns mèrits com a jugador del passat, o van intentar que els actuals jugadors veiessin en el seu míster un mirall (futbolísticament parlant) on reflexar-s'hi no van triar la millor opció.
Espero pel bé de l'Argentina que el destitueixin malgrat sigui considerat un Deu, sinó molt em temo, tot i que en part m'agrada, que Messi disposarà d'unes vacances encara més llargues de les que ha tingut aquest any.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel!
    Una cosa és haver estat un gran futbolista i una altra saber transmetre els coneixements als jugadors. Messi no pot solucionar tot sol la falta d´esquema i una defensa que fa aigües per totes bandes.
    Salutacions
    Sílvia

    ResponElimina