dimarts, 29 de setembre del 2009

Un cop més, indignant.

Si, un cop més indignació. Indignació és el que sentim ara mateix la majoria de seguidors del Barça i, perque no dir-ho, dels de l'esport en general si volen ser objectius, per la decisió del "Comité de Competición" de sancionar amb dos partits al segon entrenador del Barça, Tito Vilanova. Jo no se que li va dir Tito a l'àrbitre, pot ser si que es mereix ser sancionat però la criminalitat manifesta que s'ha vist aquest cap de setmana passat per part de l'innombrable Weligton i per el menyspreable Drenthe és escandalosa.
Ja està bé de tantes collonades i tanta ineptitud dins els estaments federatius de la "millor lliga del mon". Una puta merda !!!!
Manipuladors i menyspreables és el que son aquests personatges. Però si hi ha una altra cosa que també em rebenta és la permissivitat des de casa nostra. No puc tolerar-ho, em supera que ens quedem tant tranquils, acotant el cap, dient-nos a nosaltres mateixos que no ho tornarem afer i demés lamentacions i fuetejades
JA N'HI HA PROU !!!!! D'una vegada per totes el Camp Nou s'hauria de rebel·lar contra aquesta colla de carronyaires de l'esport i muntar un gran mosaic (almenys d'això en sabem i anem tots a l'una) on es demostri l'emprenyament i la protesta vers situacions d'aquestes.
Estarem tota la nostra vida claudicant ????? Si aquesta petita finestra serveix per alguna cosa és per mostrar opinions i, en el meu cas, totalment en contra de decisions d'aquest estil.
La conclusió només em porta a pensar una cosa: Hi ha gent que tolera més la violència que les paraules i els gests.
Aprofitant el catalanisme i l'independentisme demostrat pel president Laporta ja va sent hora que ell mateix es posi al capdavant de la tant nostrada frase "Ara és hora segadors....".
De puta pena tot plegat.

2 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    és que alguns creuen que les paraules i les opinions són més perillosos que la violència. Intolerants!
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina