diumenge, 20 de desembre del 2009

Mundial de Clubs

Era el que faltava per tancar un any inoblidable i s'ha aconseguit. El Barça ha guanyat tot el que es pot guanyar en un any, (tot i que més d'un pot pensar que falta la Copa Catalunya) i, a més, d'un manera espectacular en quant a joc, criteri futbolístic i política d'equip i pedrera.
Poques coses es poden dir que la gent no hagi sentit o pensat en aquetes 24 hores posteriors a la final contra l'Estudiantes de la Plata. A mi em venen moltes coses al cap, alegries i moments que no se si tornaré a viure pel que respecta a la història que ha fet el Barça i que podré explicar als meus fills per tal que ells segueixin explicant-ho als seus (si és que en tenen...) com molta gent ha anat fent amb el que va passar amb el Barça de les 5 copes. Guardaré per sempre els diaris esportius del dia després de cada títol, és un record immmens del que ha passat durant aquest 2009.
Una altra cosa que em ve al cap és que m'agradaria que es recordés (quan sigui l'hora) els noms de TOTS els jugadors que han fet possible les sis corones, han estat més jugadors que no pas els qui ara conformen l'actual plantilla. Eto'o, Gudjohnsen, Caceres, Hleb, Jorquera, etc.... També formen part, en major o menor mesura d'aquest Barça històric i se'ls ha de reconèixer.
Menció a part mereix Guardiola i el seu equip, crec que el canvi que s'ha produït des de la seva arribada és infinitament més gran que en el seu moment pugués ser l'arribada de jugadors determinats, com per exemple Ronaldinho en el seu dia, i si afegim l'estat en que es trobava el club l'estiu del 2008 la cosa ja és per canviar-li el nom a l'estadi....
En fi, la història s'escriu dia a dia i les pàgines del 2009 estaven reservades al Barça i a ningú més per molt que alguns vulguin mirar cap a una altra banda. Qui no vulgui reconèixer que al Barça és el millor del mon és que te un problema, i possiblement greu.

3 comentaris:

  1. a mi em va agradar i tot. va ser molt emocionant

    ResponElimina
  2. Els diaris de Madrid ja no parlen tant del Barça (no fa falta, tampoc). Ara treuen pit perquè diuen que el real és l'equip que millor promig de gols porta aquesta temporada. Si tinguessin una mica d'ull crític penso que s'ho haurien de callar. ¿Sabeu quin és aquest promig de gols? Doncs........ 2,6 ¿us redorda alguna cosa? jejejejeje

    ResponElimina
  3. Hola Josep Manel!
    L´any del 2 a 6 i guanyem 6 títols. El sis és el número de la sort!
    BON NADAL!
    Sílvia

    ResponElimina