dimarts, 1 de desembre del 2009

Retrovisors, intermitents i llums "llargues".

"Yo al Barça lo veo por el retrovisor". Aquest era un dels missatges que van arribar des de Madrid pocs dies abans del clàssic. Com que el qui va llençar el dard era el Casillas i no cau gaire malament, doncs no va passar d'anècdota, una altra cosa hagués estat si ho hagués dit el Guti (pim, pam, pim, pam....) o el Cristiano (ell va preferir reconèixer que li volia fotre 10 ó 20 gols al Barça sense especificar en quants anys ho faria, de moment encara és hora que ens la clavi).
Bé, passats uns dies he de dir que els majestuosos i caríssims cotxes que uns i altres disfruten a cost zero, no només disposen d'uns fantàstics retrovisors sinó que també d'uns magnífics intermitents que, just el mateix dia que el Casillas va dir el que va dir, precisament els jugadors del Barça els tenien engegats. I això és el que va succeïr: Intermitent connectat, centrada precisa, gardela, barraca i adelantament sense trepitjar la línia continua.
Una lliçó (i ja van....) magistral del Guardiola amb deu fenòmens al camp i "con cara de tontos" (que també va dir Casillas a l'acabar el partit) carretera i manta cap a la capital.
És el que te, no només pregonar sinó també practicar, anar d'humil per la lliga espanyola.
Que no perdi ningú la força per la boca perque pot ser algun dia en lloc d'un retrovisor més d'un necessiti connectar les "llargues" de les caríssimes i espectaculars òptiques dels caríssims i espectaculars Audi que gasten per intentar percebre la silueta del Barça escapant-se per les autovies i autopistes que dibuixen el teixit comunicatiu de les carreteres que configuren la lliga espanyola.

3 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    Les paraules desafortunades acaben passant factura. La prepotència encara més. Bé pel Barça!
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina