dilluns, 17 de maig del 2010

3+4 ó 6+1...És igual. Però 0+0....

Ara ja si que podem dir que hem guanyat la lliga. Només calia esperar per poder-ho dir oficialment, només faltava que entrés el primer gol per tal que s'ensorrés el castell de sorra que es prometien alguns i es confirmés el que la culerada es veia a venir. La lliga més boja i apassionant que recordo ha anat a parar a casa nostra.
Jo soc dels qui valoro les temporades i els títols que s'aconsegueixen des del primer fins al darrer partit oficial, no pas des de gener a desembre. Entenc qui vegi el Barça de les 6 + 1 copes però jo em quedo amb el Barça de les 3 + 4 de l'era Guardiola. El que ha de tenir clar tothom és que, es miri com es miri, 0 + 0 = 0 i això si que no te volta de full per molts diners que hi aboquis per intentar desbancar al màxim rival.
Ara ve l'estiu amb tot el que comporta, i més aquest amb eleccions i mundial pel mig, vacances per tothom i més d'un que ja deu estar pensant de quina manera pot tornar a gratar-se la cartera per tal d'evitar un altre any en blanc.
Felicitats a tots els Barcelonistes pels èxits que, any rere any, s'estan aconseguint. Amb un Guardiola tant o més esplèndit a la banqueta com davant dels micròfons estic segur que la cosa no acabarà aquí. I amb uns jugadors que un cop passats els partits demostren que també els afecta i motiva tota la merda que se'ls aboca a sobre.
".... i s'ha demostrat, s'ha demostrat que mai ningú no ens podrà tòrcer..." De nou aquesta frase de l'himne s'ha fet realitat.
Com m'agrada ara recordar portades, cròniques, articles i demés martingales que s'han dit i escrit en contra del Barça durant tota la temporada !!!
Al meu poble, de sempre, havia sentit un acudit que deia: "S'ha perdut un sac, uns papers i unes ulleres. Recompensa : Pels papers no et donen res, només et donen pel sac i per l'ullera".
Doncs això, que vagin buscant els papers que mentrestant des d'aquí els anem donant pel sac i per l'ullera.

2 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    Un 7 a 0 :) Lis hem "fet un set", en tots els sentits ;)
    Felicitats, campió!
    sílvia

    ResponElimina
  2. Si comptem 6 + 1 hem de tenir en compte que encara poden ser 6 + 2 ja que ens queda la Supercopa de España!

    ResponElimina