dimecres, 26 de maig del 2010

Del "...¡ Le ha empujado, le ha empujado !..." al "...¡ Me cago en tu puta madre !..."

Hi ha molta diferència d'expressió entre una frase i l'altra. Desconec els seus caràcters en primera persona però dubto molt que Guardiola i Soldado s'assemblin gaire, només cal veure les formes.
En aquest cas el problema ,més enllà del "què" es diu, em dona la sensació que és "qui" ho diu. S'ha demostrat que a la lliga espanyola és preferible cagar-se en la puta mare que va parir algú que no pas protestar a través d'un micròfon i, després que la televisió demostrés el diàleg real, dir que un àrbitre menteix a l'acta d'un partit. No vull adjectivitzar el tema perque ja n'estic fins als pebrots que es jugui amb el que representa el Barça, es fagi el que es fagi o es digui el que es digui.
Tampoc se com acabarà el tema i pot ser (que crec que serà així) es passarà pàgina, però com a algun il·luminat se li acudeixi que s'ha d'inhabilitar a l'entrenador del Barça per aquest motiu crec que la resposta no només del club sinó també de l'afició en general ha de ser com mai s'ha vist en contra del comité o del qui castigui el fet.
L'efecte anti-barça veig que ha agafat unes dimensions inimaginables i la nova via que s'ha obert és una nova esperança per als qui el diner Florentinià no ha pogut aturar.
De nou, vergonyós.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel!
    Vergonyós...encara que alguns no entenen aquesta paraula.
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina