dilluns, 10 de maig del 2010

Tot esperant un empatx de Clement(e)ines

Hi ha una varietat de cítric molt conegut al mon que es diu Clementina que es veu que és una mena d'híbrid entre mandarines i taronges amargues. Bé, fins aquí tot normal. En principi, com qualsevol altre menjar, amb moderació no ha de fer mal però si se n'abusa, imagino, pot comportar problemes tot i l'antioxidant que conté.
El que no sé del cert és si aquestes també van bé per les cagarrines, o pel que vulgarment se'n diu "cagòmetro", un dels mals més freqüents de les Espanyes antibarcelonistes.
Aquest diumenge es preveu tant o més emocionant que el passat, amb la lliga en joc i el descens trucant a la porta de més d'un, i la casualitat ha volgut que dos dels màxims aspirants a passar de primera a segona es juguin les garrofes amb els dos que aspiren a guanyar el títol. Entre els cognoms màgics hi ha Clemente i Sanz. Un, enemic del Madridisme i l'altre, un ex-jugador del Madrid fill d'un ex-president del Madrid que, encara ara, està a mata i degolla amb el Florentino.
Brutal !!! digne del millor guionista del campionat.
Sort en tenim que el Barça depen de si mateix per aixecar la Copa i per gaudir de les batusses que es veuen a venir des de la primera fila de platea.
Qui anava a dir a més d'un que aquest cap de setmana hauria d'invocar a San Clemente per salvar els (multimilionaris) mobles que va encarregar l'estiu passat.
Ai, ai, ai... que es preparin els metges que dilluns hi haurà més d'un empatx.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel!
    ja,ja...molt bon títol. Res, pendrem un digestiu (de nom Messi, o Pedro, o Bojan, o...)i cap problema.
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina