divendres, 30 d’abril del 2010

El dia 22 serà un gran dia.

Tot i que el Barça ha quedat eliminat a semifinals per l'Inter de Milà i no podrà jugar la final de la Champions del 2010, el dia 22 de maig serà un gran dia. Sobretot per una culé de 9 anys.
Abans, quan feies la comunió, la majoria de gent (sobretot gran) et deia que seria el dia més feliç de la teva vida, fins aquell moment, és clar, i suposo que encara es deu dir. Jo no se si és cert però tot i no arribar a la final de Champions segur que el dia serà especial per ella.
Estic convençut que d'haver arribat a la final, la Gemma estaria més nerviosa pel partit i perque el seu admirat Bojan pugués jugar i marcar que no pas per haver-se d'enfundar en un preciós vestit i rebre el sacrament. Encara estic més convençut que a sota del vestit li hagués agradat portar l'equipació del Barça però malauradament no podrà ser.
Ara només cal esperar que el dia 22 sigui un dia radiant i que la festa es celebri de la millor manera possible, de totes maneres d'aquí al 22 el Barça encara es juga un títol de lliga que segur que la Gemma espera amb el mateix desig, si no més, que la seva primera comunió.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel!
    Els sentiments no es perden mai. I els culés encara menys.
    Petonets per la Gemma, tota una culer.
    Sílvia

    ResponElimina