dilluns, 26 d’abril del 2010

Consultes, consultes.

El president de la Generalitat no ha votat la consulta popular sobre la independència que s'ha realitzat al poble on viu, Sant Just d'Esvern. Cal dir que l'alcalde de la població tampoc ha participat als comicis.
No deixa de ser curiós que un personatge que, per davant de tot, ha de demostrar la seva total acceptació i suport al sistema no participi d'una iniciativa que, tot i no ser vinculant, està promoguda per una ciutadania a la que ell representa, l'hagin votat o no.
Que li haurem de dir a aquest bon home quan d'aquí a quatre dies es dirigeixi a la població demanant, primer, que vagi a votar i, segon, que el voti a ell ? Per no parlar del Conseller Joaquim Nadal que s'ha quedat a gust quan a dit que "com que no son vinculants, no son res".
Molta gent n'està farta de l'hipocresia i les incoherències d'alguns polítics, per no parlar de la seva poca credibilitat, això es palpa al carrer i per desgràcia la democràcia (genial la tira còmica de la Mafalda referent a la democràcia) trontolla. Trontolla en el sentit que cada vegada la gent creu menys amb els qui els representa i fets com els suceïts a Sant Just d'Esvern, indiferentment que es voti Si o No, marquen la línia entre el polític que creu i dona suport a la gent i el qui se n'en fot.
Per si en tenia algun dubte ara acabo de veure clar que a Santa Oliva no hi haurà consulta. Ordres son ordres.

1 comentari: