divendres, 9 d’abril del 2010

On porten certes preguntes ?

Començo a estar cansat del debat Messi - Cristiano, sobretot quan a l'un i a l'altre se'ls insiteix en les preguntes sobre qui és millor. Què es busca amb aquesta pregunta ? A simple vista no entenc el motiu de la reiteració.
Si algú volia un titular (que dedueixo què és aquest el motiu de les preguntes) ja el te. "Yo soy mas alto y ancho", evidentment la resposta és del portugués. Qui esperava un desmereixement o una lloança vers l'altre o una mostra d'egocentrisme d'un mateix no se'n va sortir, ho sento per ell.
Penso que en aquest cas no hi ha debat possible, qui vulgui veure coses que no son és el seu problema però Messi, ara mateix, no te rival en aquest sentit.
Per altra part m'agrada que des de Can Barça no s'hagi parlat del Real Madrid - Barça per part de cap jugador. Llei del silenci imposada per Guardiola ? Pot ser si, però estic convençut que te suficients motius per haver fet tot el que ha fet durant la setmana amb l'equip i afrontar el que ve a sobre de la millor manera possible. Segur que hi ha molta gent (entre ells molts periodistes) que no els agrada la decisió, ho puc entendre si com a professionals que son necessiten declaracions d'ambdues parts de cara al partit de demà, però des que Guardiola ha arribat a la banqueta del F.C. Barcelona la línia l'ha marcat ben clara i ningú la sobrepassarà fins que ell vulgui.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel!
    Guardiola domina i controla tot. I fa molt bé.
    Salutacions
    Sílvia

    ResponElimina