diumenge, 18 d’abril del 2010

Com els de 2ª B

Carretera i manta !!! Aquest és el nou destí del Barça de cara a l'anada de la semifinal de la Champions. Salvant la diferència de rival, nivell de joc i categoria esportiva, igual que un equip de 2ª B que s'ha de fotre la pallissa per jugar un partit. Més humilitat (encara que sigui per necessitat) impossible. No obstant, com bé s'ha dit des de dins del vestidor, això no ha de ser cap excusa per intentar aconseguir un bon resultat a Milà. Estic convençut que més d'un pagaria per estar fent el trajecte que està fent el Barça en aquests moments.
Tot plegat pot ser un bon exemple per algun jugador que encara no pugui entendre el que significa el sentiment barcelonista i la vida de l'aficionat o del penyista alhora de desplaçar-se per seguir al seu equip, el mateix equip que més d'un cop li he criticat la falta de tacte i proximitat en moments puntuals vers una afició que no li falla.
Espero que tot plegat acabi en anècdota i que no passin factura ni el partit de dissabte contra l'Espanyol, ni el viatge en autocar. Si bé es cert que encara hi haurà un partit de tornada, no estaria malament treure un bon resultat de Milà.
Si aquesta nova modalitat de viatge funciona, perqué no anar a Madrid també en Autocar ? Només son 600 kms. !!!

2 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    Una manera de fer grup, no? millor mirar el costat positiu...
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  2. Molt bo el comentari, sobre el perikus.
    I sobre el Bus, faltaria saber si també han anat cantant, com feiem quan anavem d'excursió. Jejeje.
    Com va dir en Busquets, el Bus no ha de ser excusa.
    La diferència respecte dissabte, serà segurament que l'Inter voldrà jugar.
    Visca el Barça

    ResponElimina