dilluns, 24 de maig del 2010

I ara què, Vicente ?

Sorpresa general, almenys per a mi, el fet que Valdés (no pas en el cas de Pedro) estigui seleccionat per anar al Mundial. Si s'extrapola a un equip de futbol normal, un jugador que no ha estat convocat en tota la temporada, no acostuma a anar-hi en els moments decisius a no ser que hi hagi una lesió o algun problema molt greu amb el qui habitualment ja hi va, no ho acabo de veure clar però, per anormal que sigui aquest fet, no vol dir que Victor Valdés no es mereixi anar al mundial, al contrari, el que hagués estat normal és que durant aquests ultims anys Victor Valdés no només hauria d'estar a la selecció si no que, a més, hauria de ser al porter titular tant per manera de jugar com per números i estadístiques en ma.
No tinc ni idea de quin ha estat el motiu pel que Vicente Del Bosque ha acabat apostant pel porter del Barça enlloc d'un altre més, diguem-ne, cap cot o calentabanquetes sense obrir boca. També tinc clar que Valdés no serà dels qui escalfarà la cosa si no juga però, què passaria a nivell mediàtic si Casillas no fos el titular en aquest mundial ? Imagineu-vos-ho, l'unic reducte al que es poden agafar els madridistes vers la selecció és Casillas (i Ramos, és cert, però no tant) i si els prenen el privilegi....
No se com acabarà la cosa però molt em temo que seguirà com fins ara, Casillas jugant, Reina explicant acudits i com a tret diferencial per contentar la culerada Valdés seleccionat però fent el paper de convidat de pedra.
A veure si amb una mica de sort a finals de juny tots els Blaugranes tornen cap a casa a descansar.

2 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    Crec que no jugarà...Es tracta de fer callar l´opinió general. Tots contents? no.
    salutacions
    Sílvia

    ResponElimina