dimarts, 9 de novembre del 2010

Muts i a la gàbia

Aquest any no se sent a parlar de coses paranormals (altrament dites "Villarato") que tallen al bacallà i marquen les directrius del qui ha de ser el futur campió de lliga. Tan lluny arriba el poder de Mou ? O pot ser és que aquest any els números i les estadístiques diuen que s'ha d'estar muts i a la gàbia ?
Avui la portada de Mundo Deportivo està molt bé; mano blanca, relata. Evidentment els qui esperaven un resposta des de les espanyes estaven equivocats. Penso que, des d'allí, ara no toca parlar d'àrbitres, no cal, ara toca dir (o repetir per enèsima vegada) que Guardiola no vol respondre a Mourinho. Ara el que es porta és el desgast a l'entrenador i, en conseqüència, a l'equip.
A veure com els va la política que han decidit aplicar, de moment el Madrit és líder i la cosa pinta que tornarem a la lluita entre dos. Ens acostarem als 99 punts una altra vegada ?
Seria espectacular que alguns tornéssin a ensopegar amb la mateixa pedra.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel
    normal, ara van primers. el que no saben ells és que el seu liderat és provisional. pobrets...aleshores a recuperar "villaratos" i tonteries.
    salutacions

    ResponElimina