divendres, 5 de novembre del 2010

Novembre

Ha passat l'octubre, volant, i la realitat és que no he penjat ni una miserable entrada al bloc. Raons ? Moltes i ben variades però pot ser no val la pena comentar-les.
Ja som a novembre, ja hem gaudit d'unes mini vacances, ja hem passat la fira i l'entimostra, ja ens hem menjat els panellets, ja hem retrassat el rellotge i ja hem realitzat un altre exitós acte del 10 è. Aniversari de la P.B.S.O., aquesta vegada ha estat un bicicletada des de Can Massana fins a Santa Oliva. Tot perfecte i sense incidents, que és el més important.
Novembre és (bé, hauria de ser) un mes grisot i tristot (de moment la calor impera, sobretot al migdia) que serveix per poc més que perque entre els panellets i els torrons hi hagi una mica de marge de temps per païr i estalviar (?). A casa sempre havien dit que era el mes dels morts, amb això de fer-se fosc aviat, arriben els primers freds, la diada de tots sants que enceta el mes, els cementiris, els camps bastant pelats, etc... Imagino que a mida que avanci es compleixi la tradició.
Intentaré que aquesta sintonia fosca del novembre no afecti el bloc.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel
    és un mes típic de tardor, de color gris i marró. a mi m´agrada: santa Sílvia i `"prèvia" del Nadal.
    salutacions

    ResponElimina