dijous, 30 de setembre del 2010

Vaga, antisistemes i gol 400.

Carai quin dimecres 29 de setembre més mogudet que hem tingut al país. Per començar la vaga que, com era d'esperar igual que amb les manifestacions, és abismalment desproporcionat l'èxit depenent dels ulls que se'l miren. Per seguir, la conya marinera dels antisistemes que, aprofitant el moviment vaguístic, han omplert de violència alguns carrers i zones de Barcelona.
Que guai que aquestes coses només passin a la capital catalana, pot ser que aquí tot és més tou a l'hora de rebre conseqüències si et fots una caputxa (o no ) i et passes les estones cremant contenidors, cotxes de policia, llençant tanques a tort i a dret, destrossant aparadors, etc....
Que guai ser antisistema, okupa i demés col·lectius d'aquest estil, no ??? Encara que hagis d'aguantar algun que altre cop de porra d'un mosso d'esquadra, que a sobre et pot convertir en heroi vers els teus, l'endemà, via lliure !!!
Que guai que el número 2 de la conselleria d'interior se'n vagi "de mani" quan la ciutat de Barcelona es converteix en un camp de batalla, no ???
Que guai, que guai, que guai, que guai......
Puta vergonya és el que sento. No només no sabem gestionar les multituts quan celebrem títols sinó que tampoc sabem fer-ho quan demanem que des de dalt se'ns respecti.
Segueixo pensant que tenim el que ens mereixem, nosaltres som els que podem decidir cap on volem que les coses vagin i ara fa temps que van......... Algú sap cap on van ?
Malgrat tot vam poder celebrar el gol 400 en competicions europees, arrencar un empat del complicat camp del Kazan i veient, com a curiositat, el València - Manchester senses comentaristes.
Que guai....

1 comentari: