diumenge, 26 de setembre del 2010

La catedral dels xiulets.

Més d'una vegada he dit que el futbol no para de donar-me sorpreses i ahir a San Mamés m'en va donar una altra. Els 40.000 savis (segons Caparrós) de futbol van decidir xiular a Iniesta per haver rebut una forta entrada amb la conseqüent expulsió del talentós Amorebieta. Bé, poca cosa a dir, no ? Em dona la impressió que quan visites alguns camps de futbol has de ser un criminal per tal que t'aplaudeixin i l'Iniesta ha demostrat durant tota la seva carrera que ho és i per això l'han anat aplaudint a diferents parts del país, o pot ser que el que van dir durant la retransmissió de TV3 era cert, van xiular-lo perque va fer el gol que va donar el títol de campiona del mon a la selecció espanyola i això, per alguns, deu ser intolerable.
No demano que als jugadors del Barça se'ls fagin petons al cul allà on vagin pel sol fet de fer el millor futbol del mon, per practicar un joc net envejable, ni per intentar desvirtuar la competició simulant penals i coses similars però el que no trobo just és que els culpin d'una decisió arbitral, sigui o no la correcta. No vull ni pensar, tot i que espero amb candeletes la visita d'altres equips, què pot arribar a passar si es produeixen jugades similars o pitjors. El que també trobo obvi és que no cal trencar-li la cama algú per tal que t'ensenyin tarja vermella, en el cas d'ahir es va sancionar també la mala intenció.
Hem arribat a uns extrems de crispació espectaculars tenint en compte que dies abans, des de can Barça, es van llençar molts elogis de la gent de Bilbao i del clima que s'hi crea, a veure què passa quan hi arribi un entès en teatre del bò i que s'està guanyant que les aficions i els equips rivals el tractin com es mereix un personatge que cada dia que passa sembra males llavors.
Em sap greu el que ahir va haver d'aguantar l'Iniesta, si algú del mon no es mereix aquest tracte és ell.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel!
    Totalment d´acord, però com que no podem fer res millor no donar-li cap importància.
    salutacions

    ResponElimina