diumenge, 19 de setembre del 2010

De crack a catacrack.

Patapam !!! Turmell a prendre pel cul !!!! Encara haurem de donar gràcies que només es un esguinç i no li han trencat la cama per tres parts al Messi aquesta tarda al Vicente Calderón.
Aquesta desgràcia de destraler que es diu Ujfalusi no hauria de tenir perdó, bé, si, el perdó que els comités vulguin que tingui.
Avui s'ha vist un partit espectacular del Barça enfront de tot un campió de la Uefa League i la Supercopa d'Europa (poca broma) que de vegades jugava amb línia de 5, una altra de 4 i el Forlan o l'Aguero corrent per davant, a la contra i anar fent. No parlaré malament d'aquest sistema, és el que el seu entrenador ha triat i així li ha anat, però tant senyor i model que s'ha qualificat al Flores i resulta que el seu seguici està composat per una colla de destralers que avui s'han fotut un fart de repartir patades.
Ja vaig dir no fa gaire que havien tornat els penals inexistents però veig que la cosa comença a agafar formes encara més dolentes. Ja no cal que es diguin paraules absurdes com villaratos o demés subnormalitats d'aquest estil. No cal perque aquest concepte metafísic ideat per un malalt mental ja està instaurat.
Avui estic emprenyat, ja ho veieu. Molt emprenyat. No perque la cosa hagi estat ni més ni menys violenta que d'altres vegades sinó perque val més que tot plegat, algú (?), la talli d'arrel sinó podem prendre mal, molt mal. Avui ha estat el millor jugador del mon però demà ens podem creuar amb un degenerat pitjor que aquest i es carregui a alguna altra peça de l'equip i no passi res. Soc del que pensa que el qui lesiona d'aquesta manera a un jugador pagui, almenys, amb la mateixa moneda. Tants partits lesionat, tants partits sancionat. Potser més d'un es rumiaria una mica més el fet d'aturar a un jugador. De donar una empenta o agafar de la samarreta a intentar trencar el turmell hi va un abisme i això no s'hauria de permetre, et diguis Ujfalusi, Busquets, Ramos o el que sigui.
No vull ni pensar què passaria si la jugada l'hagués fet Alves contra un tal Cristiano.... Bufff !!!!
En fi, segur que en seguirem parlant.

3 comentaris:

  1. Hola Josep Manel!
    Res, li caurà un partidet, per la targeta vermalla. Si és així és una VERGONYA.
    Salutacions

    ResponElimina
  2. De fet a mi m'estranya que hagin trigat tant de temps en lesionar-lo... un crak com ell no és difícil que li vulguin fer cata-crak, o potser voler-voler no... però és temptador! De fet ha tingut entrades més fortes que no li han suposat cap lesió! És un xicot fort i aviat el tindrel recuperat!

    ResponElimina