dimecres, 8 de setembre del 2010

Premi de Princep, cagada de Reina.

Ahir "la roja" va sortir premiada d'Asturies i escaldada d'Argentina, en un dia pim i pam. No dic que la culpa del descalabrament a Buenos Aires sigui de Del Bosque ni del Reina, tot i que tant l'un com l'altre hi tenen molt a veure, sinó de tothom. El mateix "tothom" que fa uns dies estava dalt de tot, o més amunt, d'un pedestal ahir va ensenyar la cara més trista. El futbol ja ho te això, un dia ets a dalt i l'altre no tant i a la capital de la roja ho saben i fins i tot diria que els agrada. No han passat ni 24 hores i les destrals de guerra s'han desenterrat per atacar a tort i a dret als mateixos que fa un parell de mesos els van omplir d'orgasmes futbolístics. Ja no hi ha res d'extrany al mon del futbol però no deixen de ser curiosos aquests tipus de comportaments.
El que si m'ha sorprès és que, posats a fer, no s'aboqui la merda contra els jugadors del Barça, igual és que comencen a veure el futur i no tenen gaires ganes de cabrejar-los, no sigui cas que després ho paguin uns que van de blanc.
I parlant de Barça, blancs, destrals, orgasmes i demés, he trobat a faltar que els mateixos que van repetir mil-i-una vegades que el Xavi, l'Iniesta i companyia eren (i son) els millors del mon no critiquin a un entrenador que diu que la pilota d'or se la mereix Sneijder i no pas cap jugador d'aquí. Mmmmm..... quina por li tenen al llop.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel!
    Una derrota i crítiques. Fins i tot ara es parla de certa sortideta a una discoteca. jo, ben tranquil.la.
    salutacions

    ResponElimina