dijous, 2 de setembre del 2010

S'ha acabat l'agost...

... i amb ell les vacances de molta gent, la calor (tot i que encara cueja una mica de xafogor pel Baix Penedès), la majoria de Festes Majors i demés activitats tipicament estivals. Aviat tornarà l'escola, la normalitat horaria per molts i el futbol (tot i que ja TENIM UN TÍTOL !!!) en hores i dies per determinar però ja sense aturador.
Bé, ara que la normalitat s'acosta va sent hora de posar-se les piles i actualitzar un bloc que he tingut en repòs massa temps.
En primer lloc vull felicitar la Penya Blaugrana de Santa Oliva per tot el que està portant a terme aquest 2010. Va començar amb els actes del seu 10è. aniversari al febrer i des de llavors ha organitzat la portada de la Flama del Canigó a Santa Oliva, una jornada dedicada als seus socis més petits, un dia de bany gratuït a la piscina del poble per als seus socis, ha tingut l'honor d'encetar la Festa Major de Santa Oliva fent el pregó i ha muntat una exposició fotogràfica al Monestir de Santa Oliva per repassar els seus deu anys de vida d'una forma senzillament espectacular. Encara queden alguns actes d'aquí a final d'any que ja en parlarem.
En segon lloc vull referir-me al Barça, ja tenim un altre trofeu i, tal i com pinta l'equip, espero que no sigui l'ultim. La cosa segueix motivant-me molt, el Guardiola en la seva línia, els jugadors endolladíssims, el problemàtic al carrer (Ibra, que ningú em mal interpreti), els penals inexistents han tornat i el rival més acollonit que mai. El show de Mou només ha fet que començar però enlloc de tocar-me els collons com hagués passat temps enrera, em diverteix i fins i tot em posa...
Veure com en tant sols un parell o tres de partits oficials que ha disputat el Barça ja es comencin a sentir declaracions fora de lloc és brutal.
Que més podem demanar.

1 comentari:

  1. Hola Josep Manel!
    Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i tornarem a vèncer.
    Salutacions

    ResponElimina