divendres, 22 d’abril del 2011

Ara és hora segadors.

Ara sí que ha arribat l'hora de les garrofes, concretament l'hora de jugar-nos-les.
La copa del rei es podia perdre, en una final pot passar qualsevol cosa i en aquesta encara més. Per oportunitats qualsevol dels dos es mereixia guanyar, en altres aspectes del joc la cosa podia variar però el resultat final és el que és i punt.
Em salto directament el partit de demà amb l'Osasuna, el considero un pur tràmit encara que el resultat no sigui del tot (o gens) positiu, hi ha marge per una relliscada. Evidentment prefereixo que el Barça guanyi però si es punxa tampoc passa res.
El que de veritat importa ara mateix és la Champions, no ens enganyem. No tant sols perquè el Barça es mereix tenir més títols com aquests a les vitrines, també pel fet que davant hi ha el Reial Madrid. El mateix Real Madrid que ens ha guanyat un títol i que no podem permetre que ens guanyi una copa més aquesta temporada. Doni o no puntades de peu, faci o no butifarres, digui o no que sempre juguen amb 10, etc... Aquesta vegada sí que els hem de fer fora de la copa d'Europa. Després tornarem a la cantarella que en una final pot passar de tot però ara hem de ser conseqüents amb el que hem pregonat durant molt temps: "a doble partit el Reial Madrid és més fàcil guanyar-lo".
Com diu el nostre himne: Ara és hora segadors....
Doncs això.

2 comentaris:

  1. Hola
    Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer.
    salutacions

    ResponElimina
  2. Retweet del comentari de la Sílvia. XD

    Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer.

    ResponElimina