dilluns, 4 d’abril del 2011

Volando voy... Volando vengo.... !!!

Molt temps sense escriure i no és degut a cap absència per viatge ni res per l'estil, simplement falta de temps. Sí, encara que no ho sembli, a una persona que està en atur, de vegades, li manca temps. Quines coses, no ?
Bé, estreno fons nou i en ell s'hi entreveu una ala d'avió. Un avió que ben bé podria simbolitzar el Barça i de fet vol simbolitzar-ho.
Malgrat polèmiques absurdes; "que si s'acosta la meva fi", que si porres humiliants, però per una bona causa, això sí, etc... La cosa va com ha d'anar amb el Barça acostant-se més, cada dia que passa, a la lliga.
Per altra part, m'encanta que reneixi el "villarato". Trobo que és una mesura tant patètica i, un cop més, desesperada que només puc fer que riure. Piqué s'ajuda del braç, això està clar, però si els merengons ploraners no la saben fotre dins la culpa dels vuit punts pot ser l'haurien de buscar en un altre lloc.
Canviant radicalment de tema, aquests dies s'ha criticat molt el fet que el president de la Generalitat de Catalunya hagi anat a votar, i votés sí, a la consulta que s'està fent a Barcelona. Fa temps, quan el president era Montilla, vaig dir que creia que la màxima autoritat política de Catalunya hauria d'exercir el seu dret a vot encara que només fos per demostrar que valora el sistema que el permet governar, tant me fa el que votin tant l'un com l'altre, però de la mateixa manera que llavors vaig considerar-ho un menyspreu a la societat en general, ara ho valoro com un acte de naturalitat democràtica. Sense distinció de colors.

2 comentaris:

  1. El millor del Barça de Guardiola es que quan juga s'apaguen tots els focs. Els interns(porra i declaracions d'en Pep) i els de Villarato i demés.

    I la lliga que ja quasi la tenim. Falta res!

    ResponElimina
  2. Hola
    La fi...de la Lliga. El seu color és 100% blaugrana :)
    salutacions

    ResponElimina