dilluns, 25 d’abril del 2011

Guardiola mai serà perfecte + agraïments.

Quan s'és prudent, perquè se n'és i quan s'és (una mica) agosarat, perquè se n'és. Aquesta és la política de crítica i desgast que s'aplica sobre Pep Guardiola.
És evident que el Barça està arribant més que justet al final de temporada i que l'etern rival hi arriba més fort que mai. No hi entenc en planificacions i no vull jutjar el que els professionals dels respectius equips van decidir en el seu moment per preparar la temporada físicament, les lesions sempre són un problema afegit i el Barça, en aquest cas, no té sort.
Aspectes d'aquest tipus de banda, em fa gràcia que s'estigui fuetejant a Guardiola per dir el que va dir respecte l'àrbitre del proper dimecres i de la gespa que pot ser es trobarà. Algú creu que diu alguna cosa fora de lloc ?
No el compararé amb tot el que el seu homòleg madridista ha anat despotricant durant la temporada perquè seria una rebaixa de la qualitat humana i personal que Guardiola no es mereix, però em miro amb molta gràcia l'enèsima manera de desgastar al Barça d'una altra manera que no sigui al camp de futbol.
El que passa és que ara que ens han guanyat un partit (i un títol) els ve el veritable acolloniment per la revenja que els pot caure a sobre.
Desitjo que el Barça es classifiqui per la final de la Champions i tingui l'oportunitat d'aixecar tres títols aquesta temporada (recordem que ja s'ha guanyat una supercopa i la lliga està molt propera). Només d'aquesta manera es podrà fer callar els terroristes informatius de les espanyes.
Quan la temporada acabi, però, espero una gran roda de premsa de Guardiola posant a cadascú al seu lloc. Com és habitual en ell amb bones maneres, o no.
Per cert, canviant radicalment de tema; gràcies Albinyana, gràcies Perucho.

2 comentaris: