dilluns, 7 de maig del 2012

Gemma Santacana Laliga

Si fa uns dies parlava de l'Anna, una de les meves nebodes, avui toca parlar de la Gemma; i toca parlar d'ella perquè aquest cap de setmana s'ha proclamat, juntament amb la resta de l'equip Femení Aleví-Infantil de la Unió Esportiva Tancat, campiona de la segona divisió catalana de futbol.
Tot un èxit, molt treballat, que les portarà l'any que ve, si no hi ha cap novetat de darrera hora, a jugar a la primera divisió catalana del futbol femení en aquesta categoria.
El darrer partit de la temporada les va enfrontar al Corbera de Llobregat i el resultat va ser escandalós: 1-13 a favor de l'equip vendrellenc.
Qui li anava a dir a la Gemma, quan des de ben petita tenia clar que li agradava el futbol, i als seus pares, reticents en principi però entusiasmats a dia d'avui, que jugaria on juga i com ho faria; sent una de les màximes golejadores i convocada el passat dia 1 de maig a una concentració amb la selecció territorial femenina.
Felicitats guapíssima, a tu i a la resta de la família que, encara que no assistim a molts partits, et seguim amb molt d'orgull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada